Abo (gratis)

Abonneer je op deze blog.
Een abonnement is gratis.
Telkens een nieuwe blog verschijnt krijg je die per e-mail.

Zie onderaan de rechterkolom, bij: Email Subscription

4 reacties op Abo (gratis)

 1. jef meysmans zegt:

  blog leren kennen door mijn vriend francis Hesselmans

 2. Dag Marc, ik heb je eerste twee boeken een paar jaar geleden gekocht toen ik een lezing van je hoorde op de MZU bij Waterloo. Prachtig spul, ik hoop het derde boek vlug te leren kennen. Ik heb ook wat citaten gebruikt hiervan op mijn eigen log: http://www.marxcaesarasimov.wordpress.com
  Stuur je maar het abo van je nieuwsbrief, wil je misschien ook dat ik je mijn nieuwsbrief stuur. Ook hier komen tamelijk regelmatig spullen over de oermaatschappij te staan.
  Vriendelijke groeten: Chris Vroomen

  • Beste Chris,
   bedankt voor de waardering.
   Ik heb je site al herhaaldelijk bezocht en kan die hierbij elke lezer aanraden om hetzelfde te doen.
   De afgelopen zes maanden heeft mijn doctoraat mij volledig opgeslorpt. Eind mei zou het moeten af zijn. Ik kan er al een zaak over vertellen: ik heb er drie van de belanrijkste ontwikkelingen die tot de mens leiden verkend: (1) gesproken taal, (2) grotere en betere hersenen maar ook (3) ‘Theory of Mind’ (het kunnen ‘lezen’ van wat andere mensen denken). Die drie aspecten hebben iets gemeen: ze zijn alle drie eigenschappen die mensen beter laten samenwerken. M.i. is dat het geheim van de mens: ondanks alle problemen zoals geweld is onze soort het product van onderlinge samenwerking.
   Wat betreft het Abo op de site vermeld: dit betekent dat je bij een nieuwe blog verittigd wordt. Toevallig plan ik wel een eenvoudige nieuwsbrief in PDF maar dat zal moeten wachten tot de vakantie.
   Mijn derde boek is voor 80% klaar dat werk ik asap af na mijn doctoraat maar ik denk wel verschillende maanden nosig te hebben.
   mvg
   Marc
   Marc

 3. Waarde Hector,

  bedankt voor je aanmoedigende woorden. Het vierde boek in de reeks vordert goed al zit ik momenteel voor de zoveelste keer in een worsteling met het ontstaan van landbouw en veeteelt in China. Amerika was ook niet gemakkelijk en Nieuw-Guinea (cultureel een continent waard) was gemakkelijker en zéér Daarna plan ik een Engels boek over de vooroudercultus, de eerste religie. Bedankt voor je aanmoediging. Marc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s