About

Met deze blog maak ik regelmatig verkenningen op terreinen die in de reeds verschenen en de geplande boeken van de ‘geschiedenis van de mens’ aan bod komen. Een voorbeeld daarvan zijn de blogs over het thuisland van Afro-Aziatisch dat nauw verweven is met de verpreiding van de landbouw in Afrika. Een ander voorbeeld is de domesticatie van dieren. Er komen ook overzichten aan bod van reeds verschenen thema’s zoals de oorsprong van geweld, esthetisch gevoel en kunst, liefde en religie.

2 reacties op About

 1. John Willems zegt:

  Wat een leerrijke Blog! Proficiat! Misschien had u het niet verwacht, maar ik kan (kom) hier veel inspiratie opdoen met deze diverse thema’s voor mijn lessen decoratie en plastische opvoeding alsook voor mijn eigen kunst als hobby. De teksten zijn mooi, simpel en ze nemen mij mee in de geschiedenis alsof ik die vandaag zou “beleven”. Prachtig werk!!
  Groeten van John.

 2. francis heselmans zegt:

  Geachte heer Vermeersch, ik heb voor zover ik weet nog geen afspraak bekomen. We zouden samen beide boeken op errata en druk-zet- en schrijffouten doornemen. Ik heb mijn exemplaren spontaan opgekuist. Waarom hier niet van profiteren.
  Reactie op uw artikels: brengt de jr. archeoloog en historicus in mij terug tot leven. Het zou mij bijzonder veel plezier doen u te mogen ontmoeten . Ik heb zo waanzinnig veel van u te leren en ben thuis wegens werkloos. Ik kan u dus als vrijwilliger helpen bij uw taak.
  Vriendelijke groeten, met de meest achting, Francis Heselmans.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s